Bestil take-away

Om os

Om Bistro 8270

I Bistro 8270 får du en cafeoplevelse i grønne omgivelser, væk fra byen. Vores mål er at ramme et bredt publikum, uanset om man bare ønsker at nyde en kop kaffe, en kold øl eller en forfriskende smoothie. Ønsker du et godt bistromåltid til familien på en travl hverdag, så er Bistro 8270 et godt valg. I dagtimerne har vi frisk frugt og friskbagt brød, lige fra chokoladeboller til pizzasnegle. Vi servicerer alle former for arrangementer – fra private fester til erhvervsarrangementer.

Sving eventuelt forbi efter arbejde og hent aftensmaden med hjem. Du kan bestille mad på vores Take-Away side (LINK) eller ring til os, så sørger vi for et godt måltid mad og en god service.

Indsats mod madspild og forurening

Vi føler en vis ansvarlighed over for miljøet og bekæmpelse af madspild. Derfor har vi indført en række tiltag for at gøre en forskel på netop disse punkter. Vi er en del af Too Good To Go, og vi samler vores madaffald i grisespande samt genanvender vores fritureolie gennem Daka ReFood, så det bliver brugt til andengenerationsbiodiesel – en grøn erstatning for fossile brændstoffer. Vi skifter al emballage i plastik til nedbrydelig eller genanvendelig emballage fra CR Trading henover sommeren.

Stolte kokke og mad fra bunden

Vi serverer veltilberedt og varieret mad, som du kan vælge at nyde i en uformel og folkelig atmosfære, eller du kan tage det med hjem. Al vores personale er faglært, og maden tilberedes fra bunden af gode råvarer.

Vi glæder os til at servicere en masse glade gæster.

– Anders Fangel

OBS
Bistroen er lukket

Vi følger med i udviklingen, og håber selvfølgelig på at kunne åbne igen snart.
Vi opdaterer løbende!