Bestil take-away

Selskaber

Selskaber i huset og ud af huset

Gode og rummelige lokaler til selskaber

Vi har rigtig gode lokaler til både private selskaber og lukkede arrangementer samt over 70 parkeringspladser med gratis parkering. Vi kan skræddersy menuen ud fra jeres ønsker og behov. Kontakt os gerne og aftal et møde, hvor vi kan tage en snak om jeres ønsker i forhold til mad og drikkevarer. Alt kan lade sig gøre.

Du kan også afholde dine netværksmøder og firmaarrangementer her. Vi har gode netværksforbindelser. Lokalerne er udstyret med bl.a. projektor, lærred, lydanlæg og mikrofon. Vi har forskellige mødepakker i forhold til forplejning, som du kan vælge mellem, alt efter hvornår og hvor længe jeres møder står på.

Selskaber ud af huset

Vi servicerer også selskaber og arrangementer ud af huset. Holder du eksempelvis fest hjemme i baghaven, kan du forkæle dine gæster med vores smagfulde retter. Vi kan levere både mad, som du selv serverer, eller hele pakken: mad, drikkevarer, kokke, serveringspersonale, bartender, stole, borde og rengøring. Det er helt op til dig – vi tilpasser alt efter dine behov.

Vi kan bl.a. servicere:

Generalforsamlinger
Vejfester
Børnefødselsdage
Barnedåb
Forældrefester
Brunch
Grill-arrangementer
Tapas og teambuilding
Julefrokoster
Påskefrokoster
Andre gode fester og arrangementer – vi står altid klar til at servicere jer.

Har du spørgsmål?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tage en uforpligtende snak om dit næste arrangement. Ring på telefon 2912 8270 eller skriv en mail til info@bistro8270.dk.

OBS
Bistroen er lukket

Vi følger med i udviklingen, og håber selvfølgelig på at kunne åbne igen snart.
Vi opdaterer løbende!